Træ eller Metal legeredskaber

Hvad bedre overraskelse for et barn end en fantastisk legeplads i din egen baghave. Der er få ting børn elsker mere end lysbilleder, swing-apparater og legepladser i almindelighed. I stedet for at gøre turen til dit nabolag park, er installere en legeplads i din egen baghave en fantastisk løsning. Der er et fantastisk udvalg af kvalitet legepladsudstyr på markedet, men det vigtigste valg du skal træffe er mellem de faktiske materialer. Der mange grunde til at gøre baggård legeplads, men vurdere forskellene mellem metal og træ sæt omhyggeligt inden dit køb.

Uanset hvis du vælger et stykke træ eller metal legepladsudstyr, være sikker på, at det følger alle de passende sikkerhedsnormer. Også, Husk på at børn hvert år kvæstes af forkert spiller på legeredskaber uden passende tilsyn. Selvom denne legeplads er i din egen baghave i stedet for i kvarteret park, skal dine børn stadig spille under opsyn af en voksen.

År siden, var de fleste legeredskaber lavet af metal. Selv i dag, er de fleste swing-apparater stadig lavet af metal rør knyttet til der er en kæde. Metal udstyr, er men stadig er til rådighed, blevet langt overgået af træ udstyr. mdf-plader.dk Den væsentligste årsag til stigende popularitet af træ legepladsudstyr er indstillingerne tilpasninger. Mange enkeltpersoner vælge træ legepladsudstyr, da det kan bygges for mindre penge end køb af en metal play sæt.

Hvis du er handy typen søger for at bygge din egen fantastiske udendørs legeplads skabelse, så er træ den bedste vej at gå. Der er talrige kits, der gør det muligt at kombinere forskellige typer af dias, gynger, klatrevægge og en række andre aspekter til at tilpasse sættet. Planlægning og byggeri processen kræves i oprettelse af træ legepladsudstyr er et stort projekt for hele familien. Inddrag dine børn og give dem til at udtrykke sig i at oprette et brugerdefineret sæt. Lad din imagine roam wild!

Picking up en hammer og søm ikke lyder så tiltrækkende? Ser til pre-made sæt i stedet. Selvom du ikke vil kunne tilpasse udstyr, er der mange fantastiske muligheder i både metal og træ. Husk, at metal udstyr skal inspiceres regelmæssigt for at undgå og forhindre rust. Om nødvendigt anvende en rust-forebyggende maling eller topcoat. Også, træ legepladsudstyr bør også vurderes for potentielle opdelinger eller splinter. Ligesom metal udstyr, bør de lavet af træ have ordentlig vejr belægninger til at holde træet ser friske.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.