Hvordan at spare penge på Gas pumpe

Hvis du går gennem en skilsmisse, er der meget mere at behandle end bare de følelsesmæssige problemer. Der er også finanser at tænke over. Efter alt, du vil fra en to-indkomst en husstand på en indkomst, og du skal lære at tilpasse sig så du kan faktisk mere end blot at overleve fra måned til måned. Uanset hvor vanskeligt det følelsesmæssige slutningen af ting får, skal du virkelig få styr på din økonomi, ikke kun for dig selv, men for enhver forsørgelsesberettigede børn, at du er ansvarlig for. Lydlige elever kunne sandsynligvis sat en kompleks streng af information i en sang, som de ville være i stand til at synge år senere. Så, nu, vi har selv om hvordan vi lærer, lad os tale om hvad vi er ved at lære. Økonomistyring falder i fire hovedkategorier: Cash flow og budgettering, kredit og gæld, opsparing og investering og finansielle planlægning af langsigtede mål. Hver af disse er en temmelig bred kategori, og meget af din self retning inden for det afgøres af hvor du befinder dig i livet. Du ønsker sandsynligvis ikke at studere op på realkreditlån, for eksempel, indtil du er interesseret i at købe et hus.

Tak for input. Jeg kan godt lide din opmærksomhed for detaljer, især med betalingskort belønninger. Jeg er enig i at en betalingskort kan tilbyde lige så godt af belønninger som kreditkort. Kun ned side, som jeg finder er kreditkort selskaber er normalt bedre beskytte dig mod bedrageriske afgifter. Enhver person kan lære at blive disciplineret nok til at betale deres kreditkort balance hver måned.

Men først, her er en bonus penge-making tip! Vidste du, at du kan tjene penge bare ved at bruge en anden søgemaskine? InboxDollars gør det nemt. Plus, kan du tjene penge til alle former for andre onlineaktiviteter som at tage undersøgelser, spille online spil og meget mere. Få en $5 bonus for tilmelding og klik her for at lære mere!

De fleste mennesker beslutter sig for hvor meget de kan spare når de ser på alle deres sædvanlige udgifter For voksne, dette kan være leje eller house betalinger, telefon og kabel regninger, dagligvarer, Bilforsikring og alle mulige andre regninger. Tricket er at spare så vigtige som alle disse udgifter. Så betaler dig selv først – sætte væk det beløb, du har planlagt at gemme, før du gør noget andet. Hvorfor? De fleste af os har penge hver måned, som vi ikke kan spore. Vi tilbragte det et eller andet sted! Så spare det først!

Forresten, jeg virkelig nydt titlen på denne artikel, fordi jeg tror, at hvordan min mand og jeg lever, det ikke er så normale”: vi har ikke kabel-TV (vi ikke kan engang få lokale kanaler b/c af dårlig modtagelse), vi ikke har nogen fancy smart telefoner og bare bruge pay-as-you-go telefoner , vi er på et budgetsystem, ikke vi ejer nye biler, og stadig ejer en stereo, som jeg fik fra da jeg var i high school! Vi har lært at undvære og vide, at vi ikke er berettiget til nogen luksus. Dette hjælper gevaldig og vi bare holde uddannelse os selv at kende forskellen mellem ønsker”og har brug for” er.

Vi ved alle, at gryderetter er nice, lette retter til at forberede. Næste gang du laver en gryderet, gøre fire partier af det og sætte de andre tre i fryseren. Derefter, når du har brug for et hurtigt måltid til familien, kan du få fat i en af de færdige gryderetter og bare varme det op.

De fleste børn, især unge, kan blive underholdt meget billigt. Købe dem en udløbet rulle avis fra din lokale avis og lade deres kreativitet løbe vild. Spille bold i baghaven. Hovedet til parken. Plante en have. Lære dem at ride en cykel uden uddannelse hjul en gang for alle.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.