7 væsentlige økonomi Tips til din 30s

Som iværksættere er mange ejere af små virksomheder komfortable at tage risici. Men deres virksomhed er ofte deres største aktiv, samt den største kilde af deres husstand indkomst, hvilket betyder, at det er især vigtigt for dem at følge grundlæggende privatøkonomi og investering retningslinjer. Ikke gør det kan medføre virksomhedsejere til at påtage sig alt for meget risiko og fare for deres virksomhed og indkomst. Finde en måde at gøre din egen pensionering fremskrivninger. Der er online regnemaskiner du kan bruge (her er en fra Schwab), eller du kan gå til en finansiel planlægger for dette. En pensionering projektion vil tegne sig for din alder, dit sats af opsparing til alderdommen, din nuværende investeringer, og hvad din forventede udgifter i pensionering er. Det vil hjælpe dig med at forstå, hvad enten du er på vej til at blive økonomisk klar til pensionering og i hvilken alder.

Den dyreste del af vaske tøj er varme vandet op. Brug koldt vand sparer penge — omkring 50 cent per belastning — på varmeregningen. Varmt vand gør faktisk rense bedre, men gemme det for alvorligt snavset tøj i stedet for de bare-lidt-stinkende ting.

Besparelse mål: tænke over hvorfor du gemmer. Er et bryllup på din horisont? Du får klar til at købe din første bolig? Husk at billedet. Det vil hjælpe med at holde dig motiveret. Angiv derefter en specifik, men realistisk mål kan det spare $5.000″eller betale off min kreditkort gæld hurtigere.” Det er OK at starte små. Lille skridt tilføje.

Note om kommentarer på dette Site: disse svar er ikke angivet eller bestilt af bank annoncøren. Svar har ikke gennemgået, godkendt eller ellers godkendt af banken annoncøren. Det er ikke bank annoncørens ansvar at sikre, at alle indlæg og/eller spørgsmål er besvaret.

Som en del af et gruppesøgsmål, kan kunder, der har købt visse ærlig Diapering, rengøring eller personlig pleje produkter mellem 17 januar 2012 og 10 juli 2017 være berettiget til cash kompensation dragten hævder at ærlig engageret i vildledende praksis i deres reklame og mærkning af produkter. Privilegerede kunder kan modtage $2.50 for hvert element med købsbevis, og op til ti punkter uden købsbevis. Klik her for at finde ud af mere information. Fordringer skal indgives af 23 oktober.

Det gælder også for mad,: købe kvalitet økologiske fødevarer kan nære dig at fylde dig op mere end de færdigpakkede, forarbejdede ting og potentielt spare dig penge på sundhedspleje udgifter i fremtiden, da du tager godt vare på dig selv. Finde en balance, der er rigtige for dig og vælge kvalitet, når du kan.

Når Eckert siger at Walmart har et reelt incitament til at hjælpe sine kunder med at spare, er det en anden måde at sige at Walmart har et reelt incitament til at blive sted kunder tror på, når de tænker over deres økonomiske fremtid. Masser af Walmart kunder er underbetjente af banker og andre finansieringsinstitutter, Eckert siger; selskabets eksperimenter med finans-relaterede produkter og tjenester hjælper kunderne ikke kun spare penge men også har adgang til en finansiel økosystem, de var overfyldt ud fra.” At adgang holder dem loyale til Walmart, og holder dem kommer tilbage til sine forretninger. Hvis de køber flere hund kiks eller yoghurt eller hvad de har brug for eller ønsker, mens de er der – ja, det er forretning.

En ting du kan regne med er, at på et tidspunkt, har du en uventet regning. En nødfond kan hjælpe med at dække virkningerne af de uforudsete på dit månedlige budget. Har til formål at afsætte seks måneder værd af leveomkostninger, men hvis det synes uoverstigelige, starte med et mindre mål. Minimum, forsøge at holde $1.000 i dit nødfond, bygge det som din disponible indkomst stiger. Husk, at en nødfond for nødsituationer kun; Hvis det er nødvendigt, gøre det vanskeligt at få adgang til midlerne, så ikke du fristes til at bruge dem for ikke-nødsituationer.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.